Info

Amaliaplein De Steeg
Design: Ruud-Jan Kokke
In the framework of the renovation of the monumental city hall and city hall square, Ruud-Jan Kokke has designed a new main entrance with ramp, an enlargement of the square and anti-skate facilities against damage to the marble.
Special element is the ‘Runner’. Ruud-Jan invited writer Koos van Zomeren to write down the history of Arnhem in a poetic manner. He had this text lasered from a sheet of stainless steel and illuminate it from the ground.

RENOVATION CITY HALL ARNHEM

Council Chamber, Commission Rooms and Citizen’s Hall. The City...

POMPE FOUNDATION ENVIRONMENTAL DESIGN NIJMEGEN

Client: Hans Verhoeven, Pompe Foundation Nijmegen Design: Ruud-Jan Kokke,...

Beekdal Lyceum Arnhem

The board of directors and the management of the...

a museum for the most beautiful place in the Netherlands

  The design for the Arnhem Museum from Krft...