Info

The Summer Pavilion is a seasonal building with catering function and disinterestedly designed by Kokke Designer, produced and built by volunteers. The temporary pavilion is vandal-proof and dismantable and carried out mainly in residual materials. The building stands on a crane track from the former ASM-yard, right across the Arnhem city center, and has been established through the use of volunteers and students of the REA College. Several companies have sponsored this project.

More info

a museum for the most beautiful place in the Netherlands

  The design for the Arnhem Museum from Krft...

POMPE FOUNDATION ENVIRONMENTAL DESIGN NIJMEGEN

Client: Hans Verhoeven, Pompe Foundation Nijmegen Design: Ruud-Jan Kokke,...

RENOVATION CITY HALL ARNHEM

Council Chamber, Commission Rooms and Citizen’s Hall. The City...

TC Kruk, KOKKE House

Tc stool. Design Ruud-Jan Kokke 1990. TC stool is...